УДЪЛЖАВАНЕ НА КОСА,СКЛАДОВИ ЦЕНИ- НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО ЕКСТЕНШЪНИ

Галерия, Оферти и промоции, Услуги и цени

Удължаване на коса

Всички коси са налични в нашия салон Студентски град блок 54 Б

Бразилска коса 60 см 100 гр. – 250лв

Виетнамска коса 50 см 100 гр. – 420 лв

Турска коса 55 см 100 гр. – 420 лв

Всички коси са напълно естествени без примеси .Тайната на ниските ни цени, е че нямаме търговска надценка.

Вече може да закупувате и половин коса-50 грама.

удължаване на коса

удължаване на коса

сгъстяване на коса

качествена коса

  

  

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

  

   

    

   

   

 

  

  

 

 

 

  

  

 

  

  

  

  

    

  

  

  

  

  

  

  

  

 

  

 

  

  

  

  

  

  

 

 

 

 

Нов клас virgin hair, напълно необработена коса , от 45 до 60см налични треси. Складови цени 
тел.0886154306
Естествено къдрави коси!!!

  

  

  

  

    

    

  

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

  

  

  

  

Естествените коси – тип REMY са много издръжливи на третиране и при правилна употреба  и поддръжка могат да се ползват около 2 години.

МАКСИМАЛНО УДЪЛЖАВАНЕ И СГЪСТЯВАНЕ НА КОСА  ТОП ЦЕНИ 

тел.0886154306  адрес за контакт Студентски град блок 54 Б

Скъпи клиенти на салон за красота ”Алегран” имаме удоволствието да Ви предложим :

 – висококачествени, естествени коси за удължаване

 – и всички консумативи към тях

Косите са меки на допир, с плътен, нефилиран косъм. Посоката начало-край на косъма е спазена изцяло . Косите  подлежат на третиране и обработване.

ПОЛЕЗНО :

Как да разберем, че косата е 100 % естествена?

Има няколко различни начина за да установите, че косата, която сте си избрали е естествена. Естествена коса е мека на допир и когато прекарате пръсти през нея не се заплита и пръстите ви минават гладко през нея. Изкуствената коса или тази, която има примеси има неестесвен блясък, който също е индикатор, че не е естесвена. Един от най-ефикасните начини да разпознаете естествената коса е като откъснете няколко косъма и ги запалите със запалка. Синтетичната коса има мирис на платмаса и лесно ще я разпознаете. Изкуствените коси или тези, които са с примеси се заплитат веднага след първото измиване. Обикновено се разресват трудно и  не подлежат на термично третиране и боядисване. Ако сте си закупили естествена коса няма да имате този проблем. Естествените коси – тип REMY са много издръжливи на третиране и при правилна употреба  и поддръжка могат да се ползват около 2 години. С течение на времето, в следствие от честите разресвания, миене и третиране, косата постепенно се изтощава и е необходимо да се замени с нова. За да се използва по дълго време е препоръчително да се използват маски и кристали за да се подхранва и да запази по дълго време своята структура и мекота.

Увреждат ли екстеншъните собствената коса?

Това  зависи основно от начина, по който сте си избрали да ви се постави. Има няколко основни начина, които използват фризьорите при поставянето на косата. Методите, които ние препоръчваме за вас и които са най-щадящи са чрез клипси и чрез щипки. Метода чрез клипси е най-разпространен поради простата причина, че косата се поставя лесно и бързо на главата и също толкова лесно и бързо се сваля. В този случай не е нужно да ходите всеки път на фризьор за да ви фиксира екстеншъна и да давате допълнително пари за тази процедура. Така лесно и без усилия за няколко минути имате дълга коса без да увреждате своята коса. Повече информация за методите за удължаване можете да получите от нашите специалисти.

 Как да поддържаме екстеншъна и да запазим неговия дълъг живот и гаранция.

Като за начало трябва да знаете , че косата за удължаване когaто е поставена с клипси ,не се нуждае от многократно измиване в месеца.Един до два пъти е съвсем достатъчен . Можете съвсем спокойно да я миете,да я решите,да я сушите…все пак това е естествена коса. Необходимостта от профилактика произтича от факта ,че косата се протезира върху вашата собствена ,но тя не е вкоренена в скалпа ви и от никъде не получава необходимите й вещества за подхранване,както вашата от собствения ви организъм.И затова тя има склонност към дехидратиране. За целта е нужно такива вещества да и се доставят отвън. Добрата и редовна грижа за косата гарантира и нейната по-дълга употреба.
Освен редовното ежемесечно възстановяване и поддържане на косата, тя се нуждае и от всекидневна грижа ,която се изразява във правилното и разресване. Ще се наложи да си закупите специална четка за екстеншън с естествен косъм ,която съумява да среши идеално заплитанията в косата ако има такива и едновременно с това я полира и заглажда. Косата се сресва внимателно в една посока ,без да се дърпа и опъва ,след като е свалена от главата . Разресва се от долу -нагоре/тоест от края в посока основата по етапно на сектори./
Когато сте с екстеншън е добре да се грижите за косата със специална козметика за такъв тип естествени удължения. Употребата на специални измиващи и подхранващи продукти е задължителна,защото те не само правят косата жива,но и я предпазват от вредните атмосферни влияния. Разбира се всичко това вие правите и за вашата собствена коса. Просто сега обаче ,когато сте с екстеншън ще се налага да го правите редовно.За измиване на косата се използват шампоани и балсами с мека формула каквито използвате и за собствената си коса.Но ако имате желание можете да пробвате и продукти специално за екстеншън.Тези продукти дълбоко почистват и придават естествен блясък на косъма.Шампоанът се нанася леко в косата и се изплаква с хладка вода.Не разресвайте екстеншъна докато го миете,защото има опасност да накъсате косата. Балсамът прави косата копринено мека и лесна за обработка.Той се нанася след измиване с шампоана в областта около средата и краищата на косата.Оставя се да действа 5 минути ,след което се изплаква добре.Докато косата е с балсам можете да я срешите спокойно.След измиване на косата е препоръчително докато е още влажна върху нея да се нанесат течни кристали,лосион с кератин и силкер/коприна за коса/.Кристалите действат подхранващо за косъма,кератинът заздравява косата,а силкерът спомага за лесното разресване на удълженията.Течни кристали можете да си закупите от всяка парфюмерия,както и спрей с кератин.

Препоръчително е краищата на косата след измиване да се третират със силикон,за да се предотврати цъфтенето им .И запомнете : слагайте от продуктите по малки количества.Не претрупвайте косъма излишно с препарати. Няколко капки са достатъчни за да свършат перфектна работа.Можете да използвате и различни подхранващи маски както за своята ,така и за удължената коса. Те ще допринесат за по-здравия вид на екстеншъна.
Не се препоръчва да се влиза с удължения във водни басейни с хлорирана или солена морска вода.Това може сериозно да увреди косата. Препоръчително е и да сваляте косата вечер преди да заспите. Така екстеншъна няма да се омазнява допълнителното от себума, който отделя кожата на главата ви докато спите./това важи само ако косата е поставена чрез щипки/
Както вече знаете естествената коса може да се мие,можете и да я изсушавате със сешоар,дифузер.

Ако я изправяте с преса – нека тя да бъде керамична. Можете да
навивате удължената коса и с маша.Ако решите да я боядисвате – желателно е тази процедура да бъде извършена от салона от който сте я закупили за да важи нейната гаранция.В нашия салон гаранцията на закупена коса е 30 календарни дни от датата на закупуване.През този период не трябва да боядисвате косата на друго място.След този един месец трябва да знаете ,че употребата на препарати като къдрин или супра са забранени.Боята по възможност да бъде с ниско съдържание на оксидант и не прекалявайте с времетраенето на самото боядисване – 20-30 минути са достатъчни ,за да направите например русата коса кестенява.

ВНИМАНИЕ! – Уверете се в качеството на продукта при неговото закупуване,тъй като след неговото заплащане Ви ще разрушите неговия първоначален търговски вид и една замяна или възвръщаемост на парите Ви би била невъзможна!!

Освен че при нас качеството и името ни са доказани с годините то ние може да приложим много методи за доказването на естествения косъм на екстеншъна.

А как да познаете дали косата която сте си закупили е естествена ?

Елементарно е! Вземете няколко косъма от косата и ги запалете.Вижте дали тя изгаря или се стопява. Ако гори с пръщене и отделя миризма на опърлено – косата ви е от естествените.Ако по време на самото горене косъма изчезва във въздуха без следа от миризма,то тогава косата ви е синтетична .Синтетичните коси за разлика от естествените не биха издържали ни най-малко например на термична обработка,защото веднага ще се стопят от високата температура, когато ги изправяте с преса или се опитате да ги навивате с маша. Изкуствените коси не подлежат и на боядисване.Те не могат да променят цвета си.Опитайте с много малък кичур още при закупуването на косата /това ще Ви забави около 20 минути/
Вече знаете ,че с малко повече грижа за удължената коса, ефектът който ще постигнете ще бъде невероятен. Да бъдеш един ден с къса,а на другия ден с дълга коса и обратното,граничи с мистичното и вълшебното. И не забравяйте ,че 80 % от сексапила и самочувствието на жената се дължи на косата и.Успех!

Очакваме Ви в салон за красота Алегран!

0886154306

Доверете се на едно изградено име на пазара и работа с истински специалисти в областта на косите!