Мигли и Микроблейдинг

Уважаеми клиенти,

Предлагаме – поставяне на мигли : косъм по косъм, 3D и руски обем. С тази процедура ще имате възможността да получите красиво сгъстяване и удължаване на вашите мигли, както и да спестите много време от разкрасителни процедури сутрин. Също така този метод е много подходящ за дами, които страдат от алергии към спирала или някои от съставките на декоративната козметика.

Използваме висококачествена естествена коприна и естествен косъм висок клас 7А, размери 7,8,9,10,11,12,13,14,15 и 16 мм.

Независимо от метода, който ще изберете, можем да постигнем много красив и естествен вид. Поставени и премахнати правилно, миглите не биха навредили на вашите собствени. Поддръжката се прави от 2 до 4 седмици.

Искаш да имаш дълги и гъсти мигли, без да слагаш тежка спирала всяка сутрин? Решението всъщност е много просто и се крие в новото ни промоционално предложение.

ПРОМОЦИОНАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

Удължаване на мигли “косъм по косъм” – 60 лв

Удължаване на мигли 3D/6D техника – 80 лв

Удължаване на мигли руски обем – 100лв

По-изразителен и дълбок поглед с процедурата ламиниране на мигли + ботокс ефект + боядисване – 50 лв

Поддръжка на мигли косъм по косъм – 45 лв 

Поддръжка на мигли 3D/6D техника – 55 лв

Сваляне на мигли – 15лв

Цветна миглопластика – 120лв

МИКРОБЛЕЙДИНГ

Микроблейдинг – 200 лв.

Ретуш – 100 лв

Микропигментация

Микропигментация вежди – 200лв (120мин)

Микропигментация вежду ретуш – 100лв (90мин)

Микропигментация устни – 250лв (120мин)

Микропигментация устни ретуш – 150лв (90мин)

Микроблейдинг е сравнително нов метод за рисуване на вежди чрез изцяло ръчна техника и представлява полупостоянна татуировка. Прави се с помощта на много фино острие с отлагане на пигменти в епидермиса. Тъй като въздействаме на цвета почти на повърхността на кожата, порязванията изглеждат отчетливи и много фини. Този метод е идеален за всеки, който иска да подобри вида на веждите си.

Резултатите са естествени, безупречни, по-плътно изглеждащи вежди. Както всички татуировки, микроблейдингът може да избледнее, в зависимост от множество фактори, включително качеството на използвания пигмент/мастило, излагането на
ултравиолетови лъчи, съдържанието на продуктите за грижа на кожата, лекарствата, тип кожа. Ефекта продължава от една до две
години. Препоръчва се ретуш между 25 и 40 дни след извършване на първата роцедура.

При срещата ни с клиента се обсъжда желанието му за крайния резултат. След това се измерва и скицира разположението на веждите. Измерването на разположението на веждите е многоетапен процес, който започва с определяне на центъра на лицето и
положението от очите. Началната точка, дъгата (чупката) и крайната точка се определят от това дали очите са нормални, събрани или раздалечени. Специалистът скицира цялото чело със съответната
дебелина и височина на свода, за да даде на клиента представа за това как ще изглеждат готовите вежди и да зададе контурите на микроблейдинга.

МИГЛОПЛАСТИКА

Удължаването на мигли е козметично приложение, използвано за подобряване на дължината, извиването,обема и дебелината на естествените мигли. Удълженията могат да бъдат направени от няколко материала,включително норка, коприна, синтетични, човешки или конски косми. Основният метод за нанасяне на удължителите е чрез използване на цианоакрилатно лепило за залепяне на удължителя върху естествената мигла на 1 2 мм от основата на естествената мигла, като никога не се осъществява контакт с клепача.

ПОСТАВЯНЕ НА МИГЛИ МЕТОД КОСЪМ ПО КОСЪМ

Удължаването на миглите е идеалният начин да подчертаете очите си като ги носите ежедневно, без да се притеснявате, че ще паднат. Методът косъм по косъм Ви осигурява дължина, обем и извивка, които винаги сте искали. Тази техника е идеална за клиенти с дебели мигли, които искат да подчертаят естествената им пълнота.

Методът косъм по косъмизисква едно удължение да се приложи към една естествена мигла. Както при всички наши услуги, така и при тази е желателно да дойдете при нас с чисто лице, без грим. Процесът продължава от 1 до 2 часа в зависимост от гъстотата на Вашите естествени мигли. Количеството мигли, които могат да бъдат поставени, варира в зависимост от съществуващите естествени мигли. Тъй като губим нашите всеки ден, удължаването им обикновено трае между 3 4 седмици като през този период естествените мигли започват да падат или да изтъняват.Видът на удълженията зависи от дължината и силата на Вашите естествени мигли. Поставянето на твърде дълги или прекалено дебели удължения, може да причини щети в дългосрочен план на Вашите естествени мигли.

ПРЕДИМСТВА НА МЕТОД КОСЪМ ПО КОСЪM

Практичност след поставянето на миглите, отпада необходимостта от спирала, което е много удобно и не губите време за оправяне на
очите всеки ден. С изкуствените мигли можете спокойно да работите,
да отидете на почивка или дори да практикувате любимия си спорт.

Безопасност по време на процедурата се използва специално
хипоалергенно лепило, което няма мирис и не дразни очите.

Натуралност правилната дължина, дебелина, извивка и начин на
разположение правят погледа по изразителен. Очите стават по
красиви, а миглите по дълги

Промяна на формата този метод позволява визуално да отворите
тесните очи, а на големите да придадете бадемова форма.

ПОСТАВЯНЕ НА МИГЛИ МЕТОД ОБЕМНА ТЕХНИКА

Обемните мигли придават обем и перфектна извивка на естествените мигли. Известни са също като руски обемни мигли , измислени от руски техници едва наскоро. Включват прилагане на ръчно изработено „ветрило“ от няколко мигли към една естествена мигла. Съотношението на техниката “косъм по косъм” е 1:1, докато при обемната техника съотношението е 1:3 или 1:5.

2D, 3D, 5D определят броя на миглите във всяко “ветрило”. Така че, ако обемът на миглите, който харесвате е 3D, той има съотношение 1:3. 2D и 3D миглите придават естествен обем, докато по големите обеми придават
драматичен вид. Най големият обем, който най вероятно ще намерите е 10D, макар че това придава изключително неестествен външен вид!

ПРЕДИМСТВА НА МЕТОД ОБЕМНА ТЕХНИКА


Погледът ще стане по дълбок, сияен и изразителен

Отпада необходимостта от ежедневна употреба на спирала

Новите мигли не могат да бъдат различени от естествените

Сгъстяването на миглите е за продължителен период от време

По добре очертано око

Стилно очертан очен контур

Напълно естествено излъчване

КЕРАТИНОВА ТЕРАПИЯ -ЛАМИНИРАНЕ НА МИГЛИ  цена 50

Кератинова терапия – ламиниране, боядисване и Ботокс на мигли!
Ламинирането на мигли е напълно безопасна и безвредна процедура, чрез която се удебеляват, извиват и заздравяват естествените мигли. В състава на ламиниращия продукт влизат витамини, пептиди и кератин.Под въздействието на кератина(биологичен протеин,основен компонент на косата, миглите и ноктите) се стимулира разтежа на миглите и ги укрепва отвътре.За по-дълбок и изразителен поглед миглите биват боядисани със специална боя за мигли.
Ефектът се запазва 6-8 седмици(в зависимост от смяната и разтежа на вашите собствени мигли), без необходимост от специално предпазване на миглите. Можете спокойно да спите в удобната си поза, да миете лицето си, да плувате, ползвате сауна и парна баня, спорт и т.н. Със ставането миглите Ви са в отлична форма!Продължителността на процедурата ламиниране на мигли е около 60 минути.
Процедурата е особено подходяща при:
-дълги и прави мигли;
-светли мигли;
-къси мигли;
-за мигли след миглопластика;
– или просто ако желаете да имате по-изразителен поглед

Заповядайте на място за да получите безплатна консултация и да се запознаете с нашите професионалисти.

Запазете своя час на тел.0886154306 ; 0893773377

гр.София ; Студентски град блок 54 Б

Поставяне на мигли /Миглопластика гр.СофияСтудентски град блок 54 Б  0886154306

КЕРАТИНОВА ТЕРАПИЯ-ЛАМИНИРАНЕ НА МИГЛИ

Посетено 1 пъти, 1 днес)