Фризьорът милионер

Интересно
Колко струва една прическа ?

По справка средната цена за сравнително добро подстригване в Европа е около 40-50 евро ,а в България около 15 – 30 лева.

Питали ли сте се колко пари бихте дали,за една прическа, за да бъдете неотразими.Имате идея и искате Вашия фризьор да я осъществи и да изглеждате точно по този начин…..

Бихме искали да Ви представим един истински професионалист в това което прави ,но и на цена от 15000 евро за всяко клъцване с ножицата си ……Стюърт Филипс,мъжът който влезе в рекордите на Гинес с най-скъпата прическа в света.Той знае как да поглези своите клиенти и как да ги накара да се чустват наистина уютно.

Правило ли Ви е впечатление, че визитката на много салони в Европа,както и тук в България е да Ви привлекат с уютна атмосфера,комфорт,спокойствие и т.н. и когато отидете на място се убеждавате, че това е само част от рекламата за да Ви спечелят като клиенти.Да но при Стюърт Филипс удобствата наистина са постигнати с времето и това което Ви се предлага,за да се подстрижете при него е : самолетните билети до Лондон, изпраща ви гид, лимузина, обяд с възможно най-скъпото шампанско и персонална ВИП –кабина.Салонът му е облицован с над 23 000 кристали Сваровски.

Познатите за вас имена като Виктория Бекъм,Жан-Клод Ван Дам,Ивана Тръмп са само част от клиентите на Стюърт Филипс.

Това е малка част от лукса по света, с който ние екипа на салон за красота “Алегран” бихме искали да Ви запознаем………очаквайте още от нас….

 

Няма подобни

Посетено 969 пъти, 1 днес)