Телефон:
Email:
0893773377 0886154306
alegran.beauty@gmail.com

Терапии за коса с бамбук 55 лв

Оферти и промоции, Услуги и цени

 

 

 

 

Терапия с екстракт от бамбук за увредена коса 

Терапията включва 5 компонента : 

*Възстановяващ шампоан за увредена коса-шампоан с възстановителна формула, който помага в процеса на възстановяване на косата. Почиства и подобрява нивото на хранителни вещества, еластичността и устойчивостта на капилярите, поддържа и засилва цвета и придава допълнителен блясък на косата. Обогатен е с Urban Defense Pro, иновативна съставка, която предпазва косата от вредното действие на замърсителите. Не съдържа сулфати, парафини или минерални масла.

*Възстановяваща маска за увредена коса –  Reconstruction Reparative Mask,  лечебна маска с интензивно действие за възстановяване на увредена коса, което гарантира цялостна регенерация на структурата на косата. Намалява накъсването на влакната на косата, поправя и възстановява отвътре, оставяйки косата здрава, лесна за разресване и пълна с жизненост.

*Серум за дълбоко възстановяване за силно увредена коса с екстракт от бамбук 

*Възстановяващ лосион за увредена коса – Reconstruction Reparative Lotion интензивно лечение за преструктуриране на слаба и увредена коса, което дълбоко ремонтира и заздравява влакното на косата, като повишава нейната устойчивост и придава еластичност, подхранване и оптимална хидратация благодарение на формулата, обогатена с бамбук и Cortex Repair. Той поддържа и засилва цвета и придава на косата блясък и здрав вид, изпълнен с жизненост, чрез иновативните комплекси Shine Fix и Color Fix. Обогатен е с Urban Defense Pro, съставка, предназначена да предпазва косата от вредното действие на замърсителите. Не съдържа сулфати, парафини или минерални масла.

* Флуид срещу накъсване – Reconstruction Anti-breakage Daily Fluid терапия за фина и увредена коса, с течна консистенция, лесна за нанасяне, идеална за ежедневна употреба. Той помага за възстановяването на косъма, запечатва кутикулата и образува ефективна защитна бариера, като прогресивно увеличава устойчивостта на капилярното влакно към разкъсване и укрепва отвътре.

ЦЕНА – 55 ЛВ 

 

Възстановяваща терапия за суха и увредена коса Joico K – Pak

Възползвайте се от нашата нова терапия за възстановяване на коса.
Joico е вече изпитанa марка на професионални продукти за грижа за косата с най-високо качество
ВЪЗСТАНОВЯВАЩА ТЕРАПИЯ ЗА СУХА И УВРЕДЕНА КОСА JOICO K-PAK RECONSTRUCTION THERAPY.

Моментен ефект за блясък, здравина и мекота.Намалява накъсването и подпомага растежа на косата

Описание

Възстановяващата терапия се състои от 4 стъпки:
 1 стъпка – Дълбоко почистване: Измиване с дълбоко почистващия шампоан с Joico K-Pak Clarify Chealted Shampoo Шампоанът JOICO K-Pak Clarifying Shampoo нежно премахва всички натрупвания по косата, като я оставя свежа и жизнена. Подходящ е дори за най-фината, увредена, суха и третирана коса. Шампоанът може да се използва веднъж в седмицата за да  възстанови баланса и чистотата на всеки косъм. Оставя косата лесна за разресване и копринено мека. 
Подсушете косата с кърпа.


2 стъпка – Запечатване: На влажна коса разпределете малко количество от Joico K-Pak professional Cuticle Sealer по цялата коса и оставете за 5 минути. Joico K-Pak Professional Cuticle Sealer едновременно неутрализира и уплътнява, като изглажда и стяга косъма. Формулата с ниско pH намалява подуването на косата, причинено от химически услуги, като боядисване, изсветляване, изправяне и къдрене. Дезактивира и премахва остатъците от амоняк и пероксид, като същевременно елиминира всички неприятни миризми. Възстановява блясъка, гъвкавостта и управляемостта на косата, като в същото време балансира нивата на влага. Ниво на pH:  4,5-5,5. Продуктът съдържа 19 основни аминокиселини, които са градивни елементи на косата. Те максимално бързо защитават и възстановяват косъма от корена до краищата.
Изплакнете обилно с вода.  Подсушете косата с кърпа.
 
3 стъпка – Реконструиране: На влажна коса нанесете от Joico K-Pak Deep Penetrating Reconstructor. Оставете да подейства за 5 минути. Той е дълбоко проникващ реконструктор, който ще съживи и регенерира косата само за 5 минути. Реконструиращия крем съдържа мощна комбинация от аминокиселини и кератин, които правят косата възстановена от корена до краищата. Кремът защитава и предпазва косата от замърсявания. Обоготен с масло от алое и шафран – придават здравина и незабавен блясък и хидратация на изтощената коса.
Изплакнете.


4 стъпка – Интензивна хидратация: Нанесете от маската Joico K-Pak Intense Gydrator на влажна коса. Оставете за 5 минути. Маската JOICO K-Pak Intense Hydrator е луксозна хидратираща терапия, която уплътнява косъма и полира неговата повърхност.  Има незабавен възстановяващ ефект. Реконструира сухата и увредена коса. Накрая косата става здрава, мека, еластична, гладка и блестяща. Ниво на pH от 3,5. Съдържа   ланолин и масло от ший, които възобновяват загубените липиди. Силиконът запечатва кутикула и осигурява интензивен блясък. А Bio-Advanced Peptide Complex възстановява аминокиселините в косъма.
Обогатена и с Quadramine Complex, който е базиран на мощни протеини с ниско молекулно тегло за възстановяване на увредените участъци по косъма; Допълва загубените аминокиселини, възобновява първоначалните сили на косата и здравословният й вид.
 
Изплакнете и продължете с оформянето на косата.
 
След края на възстановяващата терапия косата никога няма да бъде същата.  Вие ще се радвате на здрава и жизнена, пълна с блясък коса. За дълго косата остава хидратирана, дълбоко подхранена, копринено мека и гладка. 

Цени:

Възстановяваща терапия за суха и увредена коса Joico K – Pak – 75 лв./къса към дълга коса/терапията е с включен прав сешоар

Възстановяваща терапия за суха и увредена коса Joico K – Pak – 90 лв./ дълга коса или с удължение коса/терапията е с включен прав сешоар

 

Терапията е с моментално действие и резултат.Косата става по- мека, по здрава и с 90% по – малко накъсвания.
Възстановява косъма и на силно увредените коси.Преобразява косата Ви още с първата процедура!

Заповядайте при нас!
Салон за красота Алегран…0886154306 без почивен ден /гр.София ;Студентски град блок 54 Б 

Посетено 1,737 пъти, 1 днес)