Терапии за коса с бамбук 75 лв

Оферти и промоции, Услуги и цени

 

 

 

 

Терапия с екстракт от бамбук за увредена коса 

Терапията включва 5 компонента : 

*Възстановяващ шампоан за увредена коса-шампоан с възстановителна формула, който помага в процеса на възстановяване на косата. Почиства и подобрява нивото на хранителни вещества, еластичността и устойчивостта на капилярите, поддържа и засилва цвета и придава допълнителен блясък на косата. Обогатен е с Urban Defense Pro, иновативна съставка, която предпазва косата от вредното действие на замърсителите. Не съдържа сулфати, парафини или минерални масла.

*Възстановяваща маска за увредена коса –  Reconstruction Reparative Mask,  лечебна маска с интензивно действие за възстановяване на увредена коса, което гарантира цялостна регенерация на структурата на косата. Намалява накъсването на влакната на косата, поправя и възстановява отвътре, оставяйки косата здрава, лесна за разресване и пълна с жизненост.

*Серум за дълбоко възстановяване за силно увредена коса с екстракт от бамбук 

*Възстановяващ лосион за увредена коса – Reconstruction Reparative Lotion интензивно лечение за преструктуриране на слаба и увредена коса, което дълбоко ремонтира и заздравява влакното на косата, като повишава нейната устойчивост и придава еластичност, подхранване и оптимална хидратация благодарение на формулата, обогатена с бамбук и Cortex Repair. Той поддържа и засилва цвета и придава на косата блясък и здрав вид, изпълнен с жизненост, чрез иновативните комплекси Shine Fix и Color Fix. Обогатен е с Urban Defense Pro, съставка, предназначена да предпазва косата от вредното действие на замърсителите. Не съдържа сулфати, парафини или минерални масла.

* Флуид срещу накъсване – Reconstruction Anti-breakage Daily Fluid терапия за фина и увредена коса, с течна консистенция, лесна за нанасяне, идеална за ежедневна употреба. Той помага за възстановяването на косъма, запечатва кутикулата и образува ефективна защитна бариера, като прогресивно увеличава устойчивостта на капилярното влакно към разкъсване и укрепва отвътре.

ЦЕНА – 65 ЛВ

 

Терапията е с моментално действие и резултат.Косата става по- мека, по здрава и с 90% по – малко накъсвания.
Възстановява косъма и на силно увредените коси.Преобразява косата Ви още с първата процедура!

Заповядайте при нас!
Салон за красота Алегран…0886154306 без почивен ден /гр.София ;Студентски град блок 54 Б