удължаване на коса София

Удължаване на коса 

ТОП ПРОМОЦИЯ за удължаване на коса в София ; Студентски град

 Напълно натурална необработвана коса – СКЛАДОВИ ЦЕНИ

Естествено чупливи и натурални цветове….

-Бразилска коса 100 гр. 60 см –250 лв

-Виетнамска коса 100 гр. 50 см – 420 лв

-Турска коса 100 гр. 60см – 420 лв

ВСИЧКИ КОСИ НАЛИЧНИ В НАШИЯ САЛОН СТУДЕНТСКИ ГРАД блок 54 Б

IMG_8431

качествена коса

 

 

 

  

  

   

 

 

 

 

 

  

  

 

   

  

    

  

   

  

 

 

  

   

 

 

  

    

   

  

  

  

  

 

  

  

  

  

   

  

 

 

  

  

  

 

 

  

   

    

  

  

    

  

Много жени и почти всички известни личности носят екстеншън/добавена коса и вие никога не би трябвало да можете да я различите от тяхната собствена! Защо? Защото това е смисълът на добавената коса/ екстеншън  ,така  би трябвало и да бъде поставена- дискретно и неоткриваемо. Най-добрите екстеншъни, са тези, които имат всички качества на реми- човешка коса . С толкова много предлагания на пазара, трябва да знаете какво да търсите, преди да закупите екстеншън.

 

  

 

 

 

удължаване на коса

При интерес от Ваша страна може да дойдете и да се убедите в качеството на предлаганите от нас коси.Всички коси могат да се видят на място.

Много ниски и достъпни цени на естествени коси.

   

  

 

  

 

  

 

 

 

  

  

  

    

  

 

  

Естествените коси – тип REMY са много издръжливи на третиране и при правилна употреба  и поддръжка могат да се ползват около 2 години.

ПРОМОЦИЯ

МАКСИМАЛНО УДЪЛЖАВАНЕ И СГЪСТЯВАНЕ НА КОСА 

230 лева ТОП ЦЕНА 

тел.0886154306  адрес за контакт Студентски град блок 54 Б

Скъпи клиенти на салон за красота ”Алегран” имаме удоволствието да Ви предложим :

 – висококачествени, естествени коси за удължаване

  –  всички консумативи към тях 

Косите са меки на допир, с плътен, нефилиран косъм. Посоката начало-край на косъма е спазена изцяло . Косите  подлежат на третиране и обработване. 

 Видовете коси ,които предлагаме и имаме налични различни естествени цветове от тях.

1. Бразилска коса 100% натурална, необработвана(100гр) – дължина от 40 до 55 см на тресата,структората им е права,чуплива или къдрава.Косата няма предишни боядисвания и се оцветява и обезцветява, безпроблемно.Тресата е хваната на ситни снопчета и подлепена със смола, като дължината й достига между 2 и 3,5-4 метра. Косата е в отлично здраве, не се скубе и не се заплита.

Българска коса с ръчно сплетена треса – натурална, необработвана, съдържа коса от една глава-без примеси. Всяка опашка е с индивидуален грамаж


Всички продукти изработени от естествена коса са с гаранция на косата и изработката.

 ПОЛЕЗНО :

Как да разберем, че косата е 100 % естествена?

Има няколко различни начина за да установите, че косата, която сте си избрали е естествена. Естествена коса е мека на допир и когато прекарате пръсти през нея не се заплита и пръстите ви минават гладко през нея. Изкуствената коса или тази, която има примеси има неестесвен блясък, който също е индикатор, че не е естесвена. Един от най-ефикасните начини да разпознаете естествената коса е като откъснете няколко косъма и ги запалите със запалка. Синтетичната коса има мирис на платмаса и лесно ще я разпознаете. Изкуствените коси или тези, които са с примеси се заплитат веднага след първото измиване. Обикновено се разресват трудно и  не подлежат на термично третиране и боядисване. Ако сте си закупили естествена коса няма да имате този проблем. Естествените коси – тип REMY са много издръжливи на третиране и при правилна употреба  и поддръжка могат да се ползват около 2 години. С течение на времето, в следствие от честите разресвания, миене и третиране, косата постепенно се изтощава и е необходимо да се замени с нова. За да се използва по дълго време е препоръчително да се използват маски и кристали за да се подхранва и да запази по дълго време своята структура и мекота.

Увреждат ли екстеншъните собствената коса?

Това  зависи основно от начина, по който сте си избрали да ви се постави. Има няколко основни начина, които използват фризьорите при поставянето на косата. Методите, които ние препоръчваме за вас и които са най-щадящи са чрез клипси и чрез щипки. Метода чрез клипси е най-разпространен поради простата причина, че косата се поставя лесно и бързо на главата и също толкова лесно и бързо се сваля. В този случай не е нужно да ходите всеки път на фризьор за да ви фиксира екстеншъна и да давате допълнително пари за тази процедура. Така лесно и без усилия за няколко минути имате дълга коса без да увреждате своята коса. Повече информация за методите за удължаване можете да получите от нашите специалисти.

Посетено 9,835 пъти, 1 днес)