Телефон:
Email:
0893773377 0886154306
alegran.beauty@gmail.com
ПОСТАВЯНЕ НА МИГЛИ и ЛАМИНИРАНЕ НА МИГЛИ

П

Уважаеми клиенти,

Предлагаме – поставяне на мигли : косъм по косъм, 3D и руски обем. С тази процедура ще имате възможността да получите красиво сгъстяване и удължаване на вашите мигли, както и да спестите много време от разкрасителни процедури сутрин. Също така този метод е много подходящ за дами, които страдат от алергии към спирала или някои от съставките на декоративната козметика.

Използваме висококачествена естествена коприна и естествен косъм висок клас 7А, размери 7,8,9,10,11,12,13,14,15 и 16 мм.

Независимо от метода, който ще изберете, можем да постигнем много красив и естествен вид. Поставени и премахнати правилно, миглите не биха навредили на вашите собствени. Поддръжката се прави от 2 до 4 седмици.

ЦЕНИ :

Първоначално поставяне:

*КОСЪМ ПО КОСЪМ – 55 лв

*3D – 60 лв

*РУСКИ ОБЕМ – 70 лв

Поддръжка:

*КОСЪМ ПО КОСЪМ – 40 лв

*3D – 45 лв

*РУСКИ ОБЕМ – 55 лв

КЕРАТИНОВА ТЕРАПИЯ -ЛАМИНИРАНЕ НА МИГЛИ  цена 40 лв

Кератинова терапия – ламиниране, боядисване и Ботокс на мигли!
Ламинирането на мигли е напълно безопасна и безвредна процедура, чрез която се удебеляват, извиват и заздравяват естествените мигли. В състава на ламиниращия продукт влизат витамини, пептиди и кератин.Под въздействието на кератина(биологичен протеин,основен компонент на косата, миглите и ноктите) се стимулира разтежа на миглите и ги укрепва отвътре.За по-дълбок и изразителен поглед миглите биват боядисани със специална боя за мигли.
Ефектът се запазва 6-8 седмици(в зависимост от смяната и разтежа на вашите собствени мигли), без необходимост от специално предпазване на миглите. Можете спокойно да спите в удобната си поза, да миете лицето си, да плувате, ползвате сауна и парна баня, спорт и т.н. Със ставането миглите Ви са в отлична форма!Продължителността на процедурата ламиниране на мигли е около 60 минути.
Процедурата е особено подходяща при:
-дълги и прави мигли;
-светли мигли;
-къси мигли;
-за мигли след миглопластика;
– или просто ако желаете да имате по-изразителен поглед

Заповядайте на място за да получите безплатна консултация и да се запознаете с нашите професионалисти.

Запазете своя час на тел.0886154306 ; 0893773377

гр.София ; Студентски град блок 54 Б

Поставяне на мигли /Миглопластика гр.СофияСтудентски град блок 54 Б  0886154306

КЕРАТИНОВА ТЕРАПИЯ-ЛАМИНИРАНЕ НА МИГЛИ

Посетено 1 пъти, 1 днес)