Телефон:
Email:
0893773377 0886154306
alegran.beauty@gmail.com

Поставяне на мигли или ламиниране на мигли

Галерия, Оферти и промоции, Услуги и цени

Уважаеми клиенти,

вече може да се възползвате от новата ни услуга поставяне на мигли :

ЦЕНИ :

Първоначално поставяне:

*косъм по косъм – 55 лв

*3D – 60 лв

*руски обем – 70 лв

Поддръжка:

*косъм по косъм – 40 лв

*3D – 45 лв

*руски обем – 55 лв

*сваляне на мигли – 15 лв

Какво трябва да знаем ?

Нашите специалисти имат дългогодишен опит и работят с
висококачествена коприна,която не причинява раздразнения и не възпрепядства растежа на естествените мигли.Може да се насладите на приятна атмосфера и безупречен резултат.
Миглите са различни по дължина, дебелина и цвят и се съобразяваме с Вашето желание какво бихте искали да постигнем като краен резултат. Процедурата се извършва с помощта на специално хипоалергенно лепило.В деня на самата процедура-след нея не е желателно да се мокрят очите.Процедурата за поставяне на мигли косъм по косъм отнема около 120 мин и поставянето на 3D мигли и руски обем около 90 мин.

КЕРАТИНОВА ТЕРАПИЯ -ЛАМИНИРАНЕ НА МИГЛИ  – цена 40 лв

Кератинова терапия – ламиниране, боядисване и Ботокс на мигли! Ламинирането на мигли е напълно безопасна и безвредна процедура, чрез която се удебеляват, извиват и заздравяват естествените мигли. В състава на ламиниращия продукт влизат витамини, пептиди и кератин.Под въздействието на кератина(биологичен протеин,основен компонент на косата, миглите и ноктите) се стимулира разтежа на миглите и ги укрепва отвътре.За по-дълбок и изразителен поглед миглите биват боядисани със специална боя за мигли. Ефектът се запазва 6-8 седмици(в зависимост от смяната и разтежа на вашите собствени мигли), без необходимост от специално предпазване на миглите. Можете спокойно да спите в удобната си поза, да миете лицето си, да плувате, ползвате сауна и парна баня, спорт и т.н. Със ставането миглите Ви са в отлична форма!Продължителността на процедурата ламиниране на мигли е около 60 минути. Процедурата е особено подходяща при: -дълги и прави мигли; -светли мигли; -къси мигли; -за мигли след миглопластика; – или просто ако желаете да имате по-изразителен поглед

Поставяне на 3D мигли
Поставяне на миглиМиглопластика Много ниски цениПромоцияКосъм по косъм3Dруски обем
Поставяне на мигли :косъм по косъмруски обем 3 Dмиглопластика на най-добри цени

ЛАМИНИРАНЕ НА МИГЛИ -снимки цена 40 лв 

Посетено 1 пъти, 1 днес)