Телефон:
Email:
0893773377 0886154306
alegran.beauty@gmail.com

Реконструктираща серия за възстановяване на сухи, изтощени, третирани коси / Кератинова терапия

Оферти и промоции
Кератиновата терапия се използва за да изглади външния слой на косъма и да направи косата по-силна и по-лъскава. Протеинът кератин се съдържа в косата, а кератиновата терапия има за цел да възстанови нивата на този протеин в накъсаната или увредена коса.Целта на кератиновата терапия е да изглади и усмири накъсаната, увредена и непокорна коса. Грубата или увредена кутикула на косъма начупва косата, особено къдравата коса заради естествено извитата й форма. Поставянето на кератин запълва увредените участъци и ги прави гладки, което намалява накъсването на косата и я заздравява за известен период. Обикновено кератинова терапия, направена в салон трае два до три месеца в зависимост от силата на продукта и колко често се мие косата.. След терапията клиентите не трябва да мият косата си 72 часа. След като мине този период, клиентите трябва да мият косата си със специализиран шампоан или шампоан без сулфат, за да трае терапията по-дълго.Продължителност на процедурата 60-90 мин.Гарантиран ефект.

 

Здравината на косата се дължи именно на кератина, съставляващ сърцевината на косъма. Всеки косъм съдържа вода, липиди, следи от минерални елементи и меланин, но именно кератинът е основнaта му изграждаща съставка. В сърцевината на косъма той се усуквапо начин, който прилича на изплетено въже или кабел, като осигурява неговата сила. Продуктите, занимаващи се с кератиново третиране постигат не само отличен блясък и външен вид на косата, но в действителност възтановяват наранените участъци на кератиновата решетка и постигат заздравяващ ефект. Дори и най-външната част на косъма-кутикулата, абсорбира необходимата доза от кератина, за да бъде загладена и с изключителен блясък още след първата процедура. Постига се и желаният ефект – неконтролируемите кичури се подреждат, къдриците се изправят. А колкото по-увредена или химически третирана е косата, толкова по-добре абсорбира кератиновия комплекс, което прави по-дълготраен и самия ефект.

Какво представлява процедурата?

Реконструктираща серия за възстановяване на сухи, изтощени, третирани и химически увредени коси в три стъпки. Подготвя увредената коса за възстановяване. Кератина прониква за времето на престоя през фибрите на косата и поправя повредения дял от кутикулата на косъма.

Стъпки на терапията

1.Измиване на косата и скалпа със специален шампоан за професионална употреба, който стимулира корена, захранва луковицата и подготвя косата за активно реструктуриране.
2.Нанасяне на емулсирана и дълбоковъзстановяващ крем кичур по кичур, който се активира с преса. 
3.Измиване и затваряне на кутикулите на косъма с дълбокоподхранваща маска.

ЦЕНА 40 лв

 

БРЮЛАЖЪТ Е ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ ЗА ИЗТОЩЕНАТА КОСА! Брюлажът е фризьорска услуга, която представлява почистване на цъфтежите по дължина на косъма, без да се променя дължината и формата на косата! Той е един от най-старите и ефективни методи за борба с цъфтежа на косата!Ако косата цъфти в краищата, се режат връхчетата. Проблем има, когато това се случва по дължината на косъма или още с израстването му. Колкото и да се подстригва, косата е болна и продължава да цъфти. Тогава се прави брюлаж по цялата дължина.

   

 

Новият фризьорски салон от веригата се намира на адрес ж.к.Студентски град ,блок 54- Б /на 100 метра отЗимен дворец на спорта и заведение Марсилия./

Уважаеми клиенти,

Услуги салон Студентски град:

  • – фризьорство
  • – маникюр и педикюр
  • -терапии
  • – козметика
  • – консултации
  • -удължаване и сгъстяване на коси
  • -поставяне на екстеншъни с капси /зашиване

тел. за връзка:  (+359) 893 77 33 77 ; 0886154306

е-mail : alegran.beauty@gmail.com

Посетено 8,647 пъти, 1 днес)